Thursday, February 29, 2024


 Amritsari Chole Recipe|അമൃതസറി ചോലെ |വെള്ള കടല കറി പഞ്ചാബി| Chana Masala Restaurant Style|Panach

Amritsari Chole is an authentic Punjabi style chickpea curry.റെസ്റ്റോറന്റിൽ ബട്ടൂരയുടെ കൂടെ കഴിയ്ക്കുന്ന വെള്ള കടല കറി /ചന മസാല ഉണ്ടാക്കുന്ന വിധം ആണ് ഈ വിഡിയോയിൽ കാണിക്കുന്നത് .Chole masala is a dish made in Punjabi style with specific spices. Resturant style chole or chana masala for poori and bhature recipe in malayalam.Punjabi chana masala recipe. #cholemasalarecipe #cholebhatura#punjabicholerecipe#howtomakechanamasala#chanamasalaforbhathua#resturantstylechanamasala#vellakadalamasala#അമൃതസറി ചോലെ#panach #പഞ്ചാബി ചന മസാല

Ingredients white chickpeas 250 gm /1 1/4 cup bay leaf 1 cardamom 4 black cardamom 1 big cloves 5 cinnamon stick 1 inch piece 1 tea leaves 2 teaspoons salt water for cooking oil 2 tablespoons ghee 1 teaspoon onion 1 big ginger garlic paste 2 tablespoons tomato puree 2 tomato turmeric powder 1/4 teaspoon chilli powder 1 teaspoon coriander powder 11/2 teaspoon cumin powder 1 teaspoon mango powder 1 1/2 teaspoon black salt 1/2 teaspoon methi leaves 11/2 teaspoons asafetida 2 pinch oil 1 tablespoon ghee 1 teaspoon cumin seeds 2 pinches ajwain 1 pinch green chillies 3 to 4 coriander leaves




No comments:

Post a Comment